Vanliga frågor

Vilka plagg kan du lämna in?

Hela och rena barnkläder i storlek 56 - 104. Ej noppriga, urblekta eller fläckiga kläder. Tröjor, byxor, ytterkläder, mössor, vantar, klänningar, sovkläder, bodys med mera. 

Vad tar MiniReuse inte emot?

Skor, underkläder, strumpor, filtar och leksaker.

Tänk på säsong! Vi säljer dina kläder under tre månader. Lämna in kläder som passar för säsongen så ökar dina chanser att få plaggen sålda. 

När kommer mina plagg upp på minireuse.se ?

Det kan ta upp till några veckor innan plaggen kommer in i butiken. Plaggen ligger ute till försäljning 3 månader från att de finns i butik så tiden räknas alltså inte från när du skickar in. :)

Hur kan jag följa hur det går med försäljningen av mina plagg?

När vi tagit emot dina kläder får du ett kundnummer av oss. Genom att söka på ditt kundnummer på minireuse.se (sökrutan längst upp till höger) så kan du se dina plagg, både de som ligger till försäljning i butiken och de som är slutsålda. Vi skickar också en sammanställning till dig på mail en gång i månaden. 

När får jag betalt för de plagg som blivit sålda?

I slutet av varje månad får du en sammanställning på mail över vilka plagg som blivit sålda. I samband med detta betalas ersättningen ut till det konto du har angivit på din kundsida på minireuse.se